Magisk tur til Barcelona.

Magisk tur til Barcelona.

.
4 – dagers eventyrtur i Katalonia med Barcelona, fra 8. til 11. mars 2024.
Barcelona, klosteret Montserrat, fotballkamp på Olympiastadion (Camp Nou er under ombygging), La Sagrada Familia, Antonio Gaudi, Poble Español og Picasso med mye mer.
.
8 Mars.
Avreise med buss fra Zenia Boulevard kl. 07.00, fra Guardamar kl. 07.30. Vi plukker opp reisende i Torrevieja og andre steder mellom Zenia Boulevard og Alicante. Vi stopper i Vall de Uixo, der vi besøker en av de mest spektakulære hulene i Spania, Sant Josefs hule, hvor vi spiser medbrakt frokost og tar en båttur inni fjellet. Dette er Europas lengste elv inne i et fjell.Deretter kjører vi videre til Barcelona for innsjekking på vårt hotell.Det blir en fin guidet ettermiddagstur i byens sentrum..
.
9. Mars
Vi tar toget til Montserrat. Togreisen er av de mest spektakulære i Europa, opp til klosteret Montserrat. Toget avslutter med å kjøre serpentinsvinger som dere aldri vil glemme. Vi skal også reise med en funicular til fjelltoppen. Det blir full omvisning i klosteret og vi skal være med på messe. Vi spiser middag på klosterhotellet. Bussen vår tar oss tilbake til Barcelona, hvor vi koser oss på byen om kvelden, eller fotballkamp med Barcelona og RC Mallorca. Se lenger nede i programmet*
.
10. Mars.
Vi tilegner morgenen til den nyeste katedralen La Sagrada Familia, et spektakulært skue. Vi har leid inn en egen ekspertguide som forteller oss alt om dette vakre byggverket. Katedralen er tegnet av verdens mest kjente arkitekt Antonio Gaudi. Dette blir også en sjelsettende opplevelse.
Det blir deretter en guidet tur i byen, en av de vakreste verdensmetropoler, hvor vi besøker Picasso-museet og Havets Katedral. Vi spiser middag på en god restaurant, besøker Pueblo Español, laget til verdensutstillingen i Barcelona, dette er Spania i minitayr, og spiser pintxos til kveldsmat.
.
11. Mars
Vi leverer vår bagasje på bussen kl. 9.00. Vi går på La Rambla, besøker markedshallen, og det blir tid for shopping før vi reiser til flyplassen og flyr hjem til Alicante. Der blir vi hentet av vår buss og kjørt hjem. Husk bare at ha med en liten håndbagasje/ryggsekk, som får plass under flysetet.
.
*Kvelden vi skal på fotballkamp, starter vi med en runde på Montjuic, og så til kveldens høydepunkt; Barcelon CF mot RC Mallorca på Olympiastadion sammen med 60.000 andre tilskuere. Dette blir en ”en gang i livet- opplevelse”. Vi kjenner ennå ikke til datoen for kampen, da det er TV-selskapene som bestemmer dette.
.
Pris for turen er: 1.145 euro for medlemmer, 1.205 euro for ikke medlemmer.
Prisen inkluderer: 4 frokoster, 4, middager, Montaditos/pinxtos til kveldsmat, 3 netter på hotell, busstur og buss i Barcelona, flytur hjem fra Barcelona til Alicante, togtur opp til Montserrat, guiding, inngang med guiding i La Sagrada familia.
Prisen inkluderer IKKE; Inngang Pueblo Espanol, inngang Picassomuseumet, annen inngang som ikke staar spesifisert under ”Prisen inkluderer”, drikke til middagene og kveldsmaten. Fotballbilletter/musikalbilletter.
.
Påmelding til :
booking@coracare.no
telefon: +47 94191200
.
Ved påmelding betales 3.405,00 NOK tilsvarende 300 euro, til Cora Travel AS, kontonummer: 1822.74.78388, innen 7 dager. Ved avbestilling betales ikke reservasjonsgebyret tilbake. Resten skal innbetales innen 3 uker før avreise.
Våre turer er mer enn bare en reise, og programmet er ikke hugget i stein!
Velkommen på tur! Hilsen Stig og gjengen.