Boliger til leie

Leie feriebolig i Spania

Vi i Cora Care tilbyr gode boliger i sentrum av Guardamar del Segura og i områdene rundt til leie hele året, enten du ser etter en kort ferie med sol og varme, eller vil tilbringe flere måneder her i Spania. 

Våre boliger er innredet slik vi nordmenn ønsker å ha det.  De har komplett kjøkken, gode møbler, dyner til vinteren, hyggelig innredet, og med skandinaviske tv-kanaler og internett.  Alle leilighetene har sengetøy og håndklær, så dere behøver kun å ta med badehåndklær for basseng- og strandbruk.  Alle leilighetene våre har terrasse eller balkong!

Vi tilbyr det ekstra mange ønsker når de ferierer.  Året rundt arrangerer vi aktiviteter og turer, alt fra tapaskveld til busstur med opplevelser. Følg med på hovedsiden vår coracare.no og vår Facebookside for oppdateringer om planlagte aktiviteter. 

 

Les mer om våre utleieleiligheter nedenfor.  For pris, tilgjengelighet og booking, ta kontakt på booking@coracare.no. Vi er klare til å hjelpe deg med din ferie!

Casa Pedro 4

Solrik toppetasje leilighet med stor terrasse .Leiligheten er lys og er vestvendt.Åpen kjøkken og stue løsning, 2 soverom, et med dobbel seng og et med

Les mer »

Casa Momina

Dette stor fine huset ligger på Urb. El Eden, her er god plass. Det er ca 1.5 kilometer ifra byen og har gode bussforbindelser hvis dere ikke vil gå.

Huset har privat svømmebasseng, stor takterrasse og her kan dere virkelig kose dere.

Les mer »

Casa Wera

Denne leiligheten ligger i nordenden av byen i 7. etg med stor terrasse hvor du får sol hele dagen. Leiligheten har sentral AC og tilgang til felles svømmebasseng!

Les mer »

Casa Rosarito

Denne leiligheten har utsikt over Reina Sofia-parken.

Leiligheten har to soverom, to bad, kjøkken, stue og en liten terrasse med sitteplasser.

Les mer »

Casa Pedro 3

Denne leiligheten har sentral beliggenhet ved busstasjonen i Guardamar. Her er det vestvendt terrasse og tre soverom.

Les mer »

Casa Jose Atico

Denne leiligheten har stor terrasse hvor du kan nyte solen, og ligger sentralt plassert like ved Mercadona i Guardamar. Her er det hele 7 sengeplasser!

Les mer »

Casa Hermod

Denne leiligheten syd i byen har to plan og en stor terrasse med spisegruppe hvor dere kan nyte solen, eller trekke frem markisene hvis det blir for mye sol. Kun 250 meter til stranden.

Les mer »

Casa Herdis

Vil du bo litt utenfor byen?

Denne leiligheten ligger på Los Estaños, som er litt utenfor sentrum, men kun 10 min gange til byen og det er gode bussforbindelser. Frokostterrasse og felles svømmebasseng!

Les mer »

Casa Cora

Denne leiligheten har sentral beliggenhet i hovedgaten. Med to terrasser har du utsikt mot både havet og hovedgaten!

Les mer »

Casa Anita

Nyoppusset leilighet med tre soverom beliggende bare 200 meter fra stranden og samtidig midt i sentrum av Guardamar, med stor balkong.

Les mer »